De beste stap tegen een burn-out: Relatiecoach Ann

De klachten bij een burn-out en een bore-out kunnen in vele gevallen hetzelfde zijn. Maar als u deze ondervindt, is het ook belangrijk om ze correct aan te pakken. Samen met Relatiecoach Ann uit Tongeren werken we aan een nieuwe toekomst voor u. Afspraken zijn mogelijk in mijn praktijk in Tongeren of aan huis.

Job

Is het een opgave geworden om de job die je altijd graag deed, nog te blijven doen? Ben je uitgekeken op je werk, mis je uitdaging, maar weet je niet waarom? Samen bekijken we welke moeilijkheden je hebt met het uitoefenen van je huidige job. Burn- of bore-outs ontstaan door je werksituatie, samen nemen we hem onder de loep en zoeken we naar verandering.

Stress

Vaak zitten we onder zo’n grote stress dat we zelf niet meer zien wat het moeilijk maakt. We raken uitgeblust en weten niet meer waar we onze batterijen kunnen opladen. Samen zoeken we naar een nieuw evenwicht, eentje dat het mogelijk maakt je batterijen ook opnieuw op te laden. Leren omgaan met stress is hierin een belangrijke oefening, hiermee gaan we samen aan de slag.

Contact

Voel je je helemaal uitgeblust op je werk, twijfel dan niet en neem contact op voor een eerste kennismaking.

Contacteer ons! 012 77 90 51